miercuri, 7 august 2013

Interfata MirrorLink pentru telefoanele Iphone si Android

Incepind cu luna iunie a anului 2013, site-ul www.navigatii-dedicate.ro, aduce in premiera o noua solutie multimedia pentru masinile dumneavoastra.

Este vorba de o Interfata MirrorLink pentru telefoanele Iphone si cele cu sistem de operate Android. Aceasta interfata permite integrarea si conectarea telefoanelor smartphone la o navigatia originala a masinii sau la oricare alt ecran color al unei unitati multimedia cu intrare auxiliara audio video.
Se poate conecta la o navigatie dedicata sau la monitorul navigatiei din fabrica, printr-o interfata video multimedia.

MirrorLink este o tehnologie noua care permite conectarea telefonului personal la un monitor sau la o unitate dvd instalata in autoturism. Poate reda cu succes continut video,  audio, poze.
Exista chiar si posibilitatea de a transfera integral meniul si continutul telefonului. Astfel se pot reda direct din telefon pe monitorul original al masinii aplicatii precum Google Maps, Harti, YouTube, Jocuri, Facebook, etc. Practic tot ce exista ca fisier de sunet sau imagine, va fi transmis catre ecranul masinii si sistemul audio instalat.

Printre avantaje enumeram faptul ca:
·        Se pot instala aplicatii care citesc parametri masinii dumneavoastra prin OBD iar continutul si poate reda display-ul mare al masinii.
·        Se poate asculta  si controla muzica stocata in memoria telefonului sau  chiar posturi radio online, sunetul fiind redat prin boxele masinii daca exista intrare auxiliare audio
·        Putem folosi navigatia instalata in telefon pentru a ajunge la destinatie.

Putem folosii cele  2 moduri de transmitere a continutului:
1. DLNA
Transmitere doar continut video, audio sau poze. Compatibil cu telefonele cu sistem de operare Android sau iOS.

2.MiraCast
Presupune sincronizarea completa a telefonului. Practic tot ce este pe ecran ca sunet si imagine, va fi transmis catre monitorul masinii si sistemul audio.

Compatibil doar cu telefonele de mai jos:

Iphone 4/4S/5
Samsung Galaxy S3/S4, Note 2,

Transforma  si tu oricare dvd auto sau navigatie originala din fabrica intr-un veritabil mediaplayer cu functii nelimitate!!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu